PRIVATNOST

"Srce od čokolade" vodi brigu o vašim osobnim podacima

U Europskoj uniji 25.05.2018. na snagu je stupila OPĆA UREDBA O ZAŠTITI PODATAKA ( GDPR ). Ovaj zakon mijenja norme za prikupljanje, obradu,upotrebu,pohranu i brisanje osobnih podataka.
Blog "Srce od čokolade"nalazi se na platformi "Blogger"i pristup na njega je slobodan te ne zahtjeva Vašu registraciju i davanje Vaših osobnih podataka prilikom pregledavanja bloga.
Ako želite ostaviti svoj komentar ispod nekog posta to možete učiniti i anonimno.
Ukoliko želite primati obavijesti o novim sadržajima na blogu ( newslatter ) putem obrasca " PRIMANJE OBAVIJESTI PUTEM E - POŠTE "vaši osobni podaci koristiti će se samo u tu svrhu.
Ukoliko imate neko pitanje ili komentar a ne želite to objaviti javno možete me kontaktirati putem "OBRASCA ZA KONTAKT",vaši osobni podaci su vidljivi samo meni i biti će korišteni samo za tu svrhu( da Vam ja mogu odovoriti na Vaše pitanje).
Vaši osobni podaci neće biti upotrijebljeni za slanje reklama ili dijeljenje trećoj osobi.
Blog "Srce od čokolade" nalazi se na platformi "Blogger" koja koristi kolačiće radi pružanja usluga,prilagođavanja oglasa i analiziranja prometa,upotrebom ove web lokacije pristajete na njezinu upotrebu kolačića.
Prema Vašim osobnim podacima blog " Srce od čokolade" odnositi će se s najvećim dužnim poštovanjem. Hvala!

Primjedbe