MEDIJI


*Gastro kolumna na portalu BTW magazine  :

- Zobena kaša s kokosom i bijelom čokoladom, listopad 2020.

* Recepti objavljeni na portalu Gastronomija. hr :

- Čokoladni mousse bez jaja i čipkasta čokoladna srca
- Čokoladni raspucanci bez jaja
- Mousse au Chocolat torta
- Orange curd bez jaja
- Brzi domaći sladoled od čokolade bez jaja
- Kikiriki kakao torta

* Recepti na portalu Stilueta . net u rubrici GASTRO : 




* Intervju objavljen na portalu Gastronomija.hr 
https://www.gastronomija.hr/intervju-s-food-blogericom-anamarijom-gulic-srce-od-cokolade/ ,27.1.2019.



** Intervju za tiskano izdanje - dnevni list " NOVI LIST ", isto i na njihovoj web stranici
Istarska food blogerica Anamarija Gulić " Svaki segment tijekom kuhanja ima svoje čari " 24.svibanj 2019.




* Recept za BROWNIES S AVOKADOM ( bez jaja ) na web stranici NOVI LIST , 26.svibanj 2019.

* Recept za ROTKVICE I MLADI LUK IZ PEĆNICE na web stranici NOVI LIST ,25.svibanj 2019.

* Član poznatog gastro portala Coolinarika, gdje pod nikom anavalbi od travnja 2011. objavljujem svoje recepte i fotografije.
* Na Coolinarici izabrana za COOL CHEFA mjeseca prosinca 2014.



* Recept  " CHIA SMOOTHIE SA ŠUMSKIM VOĆEM ZA DORUČAK " izabran je među četiri najbolja recepta i objavljen je na portalu Fitness.com.hr  u članku " Najbolja 4 recepta s chia sjemenkama " ,02.05.2019.

* Trgovački lanac KAUFLAND HRVATSKA - nagradni natječaj HRANA JE TRADICIJA NA MOJ NAČIN na temu HRANA JE ISTRA . Na koji sam prijavila recept u kategoriji za slatko jelo PANDIŠPANJ U TEGLICI i ušla  u FINALE . A zatim sam sa receptom pobijedila u fb anketi i ušla u veliko finale.
Recept za PANDIŠPANJ U TEGLICI objavljen na web stranici Kaufland Hrvatska.

Recept objavljen i u tiskanom izdanju u katalogu Kaufland Hrvatska.



Primjedbe